shape
a black and white sign
shape
a black and white sign

Хей, ние сме Кари и Юли от Q Divinity!


Фотографските магьосници, които отварят врати към други измерения и те отвеждат на пътешествие в нови светове, където твоите незабравимите мигове са запечатани чрез обектива на фотоапарата!


Благодарение на широкия ни набор от интереси, като безстрашни воини, покоряваме както най- далечните земи на фотографията, така и отвъд нея: портрети, събития, животни, мода, бизнес и управление и създаване на съдържание за социалните мрежи.


От нас няма да получите просто красиви снимки, а много повече. Ще разкажем вашата лична или бизнес история без думи, всеки неповторим миг и емоция биват уловени и заснети по неповторим начин, защото всеки ваш момент е и наш.


Не просто фотографи, а вълшебни разказвачи на истории чрез картини, които ни потапят в атмосферата и духа на всеки един момент, като ти позволяват да го изживееш отново и отново! Всеки момент е наше поле за изява, където съчетаваме емоционалната си сила с техническата ни прецизност.


За визията на твоя бизнес, на твое разположение са двама адаптивни хамелеони, които да го изучат в дълбочина, за да могат да го представят и изобразят по най- добрия начин пред твоите идеални клиенти!


Комбинацията от умения, различни гледни точки, специалното отношение към всеки един наш проект и слънчевата работна обстановка са основните стълбове за избор на екипа, който да заснеме твоята лична или бизнес история.


Свържи се с нас чрез контактните форми по- долу и нека направим миговете ти вечни!

a woman holding a bouquet of flowers
a man sitting on a rock

Фотография, Дигитален маркетинг и Видеография

Фотография, Видеография и Видеомонтаж

Каролин Тюфекчиева

Юлиан Кирилов

Над 5 години опит във фотографията, с няколко награди зад гърба си, умения в управлението на социални мрежи, както и създаването на съдържание с над 20 милиона гледания.

Над 5 години опит зад обектива и постпродукция на снимки и видеа за различни платформи като YouTube, Instagram и Facebook с над 100 милиона гледания.